perjantai 31. heinäkuuta 2009

Tuliaiset emokoiralleMatkalta on kotiuduttu, sekä Bella että me ihmiset. Yllä olevissa kuvissa Bella poseeraa villapaidoissa, jotka vietiin tuliaisiksi Milla-emolle. Molemmat on tehty Nalle-langasta, ja keriä on jäljellä niin paljon, että teen kyllä Bellalle vielä omatkin, ennen kuin kylmät ja märät kelit alkavat. Vaan vielä on kesää jäljellä...

Ihmisperheen loma oli oikein onnistunut, ja oletan, että niin oli myös Bellan vierailu alkuperäisessä kodissaan. Ainakin tyttö jäi sinne ihan mielellään, ja oli kaikesta päätellen myös viihtynyt. Tuttuun tapaansa oli aina tunkenut syliin istumaan, sänkyyn nukkumaan ja nuolemaan naamaa, tai edes jotain kohtaa ihosta. Kielen suun sisällä pitäminen ei edelleenkään ole Bellan vahvuuksia.

Mutta kyllä oli Bellalla ilo myös ylimmillään, kun käytiin hakemassa se kotiin. Mukava olla poissa, mukava tulla kotiin.

Ai niin, ja on yksi ehkä-uutinenkin. En uskalla vielä ihan ääneen edes ajatella, mutta voi olla, että meidän perheessä tassuja on kohta kahdeksan! Tähän liittyy hauska tarina, jonka kerron, kunhan asiat vähän varmistuvat.

3 kommenttia:

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Haa, jäänpä jännityksellä odottelemaan ;) Söpöt villikset!

Kirsi kirjoitti...

Milla kiittää villapaidoista ja lehmästä=)..unohtu Bellan nallukka tänne=/... ja kiitoksia teille kun sai Bella neiti tulla meille kyläilemään=)) oli tosi kivaa saada viettää aikaa Bellan kanssa ikävä kun aina on "pikkuist"=)

Kirsi kirjoitti...

lisäsin nyt muutaman kuvan Millasta ja Bellasta tuonne mun blogiin jota hirveän ahkerasti osaan käyttää;)