torstai 16. heinäkuuta 2009

Cotonhepuli mökillä

Eilen oltiin illalla eräällä mökillä saunomassa. Ihana huomata, miten pikkuhiljaa Bella tällaisissa erilaisissakin ympäristöissä viihtyy aina vaan paremmin ja paremmin. Viime kesänä käytiin samaisella mökillä muutamaan kertaan, ja meidän saunassakäynti oli Bellalle painajainen. Saunassa se ei jaksanut olla mukana, kun tuli kuuma, mutta yksinkään se ei viihtynyt, vaan vinkui oven takana seuraa vailla.

Nyt tilanne on ihan toinen. Bella viipottaa mökin ympäristössä ihan rohkeana, eikä meidän saunoessa enää vikise oven takana. Käy välillä tsekkaamassa, että ollaanko sieltä tulossa uimaan vai ei, mutta tyytyy odottelemaan ulkopuolella, jos meitä ei heti kuulu.

Todistettua tuli sitten ihkaensimmäinen cotonhepuli. Olen kuullut/lukenut näistä toisilta cotonin omistajilta, mutta Bella ei ole sellaista vielä saanut. Eikä varmaan olisi saanut nytkään, jos ei mies olisi vähän innostanut. Aivan mahdoton juoksu- ja takaa-ajokohtaus mökillä kuitenkin käytiin, mies ja koira vuoronperään toisiaan takaa-ajaen. Mökin piha oli riehuleikin jälkeen täynnä ruopimisjälkiä - en oikein tiedä kummanko jättämiä. Epäilen kuitenkin koiraa.

Ei kommentteja: