sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Epäonnistunut villatakki


Kuvassa näkyvän "välityön" väsäsin lankakorista löytyneillä ruskeilla langoilla. Joukossa on sekä Floricaa että jotain vähän paksumpaa, samantuntuista ja MELKEIN samansävyistä toista lankaa (sävyerot kyllä näkyvät työssä), jonka olen saanut jostain joskus.

Ohje on Novita Kevät 2007 -lehdestä, jossa tuo villatakki on neulottu 7-veljestä jättiraidasta, ja on tosi raikkaan ja kivan näköinen. Mun takkini on tunkkaisen näköinen ja tuo etureunus-kaulussysteemi epäonnistui täydellisesti. Sen nimittäin piti olla niin leveä, että se alaosastaan lerppuu vähän alaspäin antaen takille erilaista, jännittävämpää muotoa. Ollakseen sellainen mun pitäis purkaa koko kaulussysteemi ja lisätä paljon silmukoita. Enpä taida nyt kuitenkaan viitsiä. Pistän koko hökötyksen kierrätykseen, ja toivottavasti joku löytää sen ja jopa tykkääkin siitä. Huokaus. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.

Kiitokset kuitenkin pikkusiskolle poseerauksesta. Meikäläisen pullerovartalossa tuo takki olisi näyttänyt vieläkin kamalammalta!

2 kommenttia:

Katiija kirjoitti...

Hei! Perheklubin kautta tulin käsityösivuillesi!!
Mielenkiintoista, että sieltä löytyy myös käsityöläisiä:D

tahja kirjoitti...

Hei vaan, Katiija. Enemmänhän täällä on Bella-asiaa kuin käsitöitä, kun olen aika hidas näiden käsitöiden kanssa. Tai teen yleensä mieluiten villapaitoja ja -takkeja, joissa menee kauemmin kuin pienemmissä töissä.