perjantai 3. heinäkuuta 2009

Erossaoloa


Olen juuri kotiutunut kymmenen päivän työreissulta. Kylläpä oli ikionnellinen koira vastassa, ikävä oli tainnut olla ihan molemminpuolista! Ihana oli silti huomata, että Bella ei enää ole ihan onneton, kun mami on poissa. Hyvin olivat perhe ja koira pärjänneet kotimiehinä reissuni ajan. Syksyllähän oli vielä niin, että Bella oli Romanian reissuni ajan mököttänyt lähes kaiken ajan saunassa. Nyt ei ollut saunaan muuta asiaa kuin yhden rajun ukkosen aikana. Silloin ikkunaton pesuhuone oli tuntunut turvallisimmalta paikalta pakoilla jyrinää. Lasten- ja koiranhoitajana toiminut pikkusiskoni oli käärinyt Bellan minun yöpaitaani, ja kai se sitten oli tuonut vähän lisäturvaa pikkuiselle.

Oikeastaan ainoa erikoisuus, jonka poissaoloni aiheutti, oli se, että Bella ei halunnu lähteä kovin pitkälle lenkille pois kaikkein tutuimmista maisemista. Puoli kilometriä oli suurinpiirtein se säde, jonka sisällä oli suostunut kulkemaan. Onneksi tässä on ihan talon vieressä ihana pieni metsikkö, joka on Bellalle niin tuttua reviiriä, että siellä suostuu mielellään kulkemaan.

Heinäkuun lopulla olemme lähdössä koko (ihmis)perheen voimin Bulgariaan, mutta sen viikon koiranhoitojärjestelyt ovat onneksi parhaat mahdolliset. Bella pääsee viikoksi oman emon ja kasvattajan hellään huomaan. En usko, että tuosta viikosta tulee Bellalle kovinkaan vaikea, koska kyseessä on paikka, jossa Bella vietti ensimmäiset 1 v 8 kk elämästään. Ainakin viimekesäinen kohtaaminen emon ja kasvattajaperheen kanssa oli riemukas.

Kuvassa on muuten Bella parin rakkaan ystävänsä kanssa. Pehmolelut ovat Bellalle ihan ykkösjuttu.

1 kommentti:

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Paintilla minä nuo kuvajutut tein eikä ole vaikeaa, saat ohjeita jos haluut. Ihanalta kuulostaa tuo yöpaitaan kääriminen :D