tiistai 16. kesäkuuta 2009

Uusi kamera ja koiravieras


Vanha kamera ei korjaantunut itsestään, joten ostin sitten uuden. Megapixeleitä on nyt yli kaksinkertainen määrä entiseen verrattuna. Mitähän niillä kaikilla oikein tekeekään? Nettiä varten joka tapauksessa kuvanlaatua joutuu vähän heikentämään... No, pääasia, että mulla on nyt hieno uusi lelu.

Bella on toipunut hienosti, tällä viikolla ollaan aloitettu jo pikkuhiljaa pidemmät lenkit taas. Pieni tulehtunut kohta on vielä haavan alaosassa, jota pitää seurata, lähteekö parantumaan vai pitääkö sitä vielä lääkitä. Mutta kaiken kaikkiaan koira on jo ihan oma itsensä taas.

Meillä on tällä viikolla kylässä vieras, labradorinnoutaja Vera, joka köllöttelee todella aktiivisen näköisenä ylemmässä kuvassa (jos sitä yrittää saada istumaan, niin se vaan tunkee suoraan kuvaajan syliin). Yritin ja yritin saada tyttöset samaan kuvaan, mutta se oli tällä erää sula mahdottomuus, eivät vaan pysyneet tarpeeksi lähellä toisiaan ja tarpeeksi kaukana kuvaajasta.

Bella on muuten aika pomottaja Veran suhteen; ilmeisesti kotikenttäetu antaa oikeuden vähän isotella. Ulkona varsinkin Bella yrittää välillä laittaa järjestykseen paitsi Veraa, niin myös kaikkia vastaantulevia koiria. Vaikuttaa siltä, että se kokee olevansa lauman suojelija, ja koko ulkoilevan lauman henki on nyt kiinni siitä, miten Bella saa Veraa ja meitä mukana kulkevia ihmisiä suojeltua. Hieman huvittaa, miten arka koira onkin yhtäkkiä näin voimainsa tunnossa?!?

1 kommentti:

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Pitäähän sitä pitää huolta asemastaan :D