sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Matkakuumetta


Kuvan kannolla kököttävä juhannusneito on kohta lähdössä kesäreissuun. Tai siis me ihmisperhe olemme, joten Bella lähtee kasvattajan ja äitikoiran hellään huomaan. Uskoisin, että se on Bellalle paras kesähoitopaikka muistaen, että se on siellä viettänyt ensimmäiset 1 v 8 kk elämästään. Välimatka kasvattajan luo on vähän turhan pitkä, mutta onneksi sentään siinä mielessä matkan varrella, ettei tarvitse ihan monien satojen kilometrien koukkausta tehdä, kun Helsinki-Vantaalle Keski-Suomesta ajaa. Autoilusta on myös tullut Bellalle kohtuullisen miellyttävä asia, joten siinäkään mielessä pitkä matka ei haittaa.

Meillä on Milla-emolle tuliainenkin, mutta enpä julkaise kuvaa vielä, jos Kirsi vaikka sattuu blogissa piipahtamaan... ;)

2 kommenttia:

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Mukavaa matkaa =) Meilläkin käy kylässä välillä hepuli =D Nuka saa silloin tällöin "kohtauksen" ja juoksee järjetöntä vauhtia ympäri minua...

tahja kirjoitti...

Kiitos kiitos. Mukava lähteä ulkomaanreissuun perheen kanssa pitkästä aikaa. Olenhan minä töiden puolesta saanut aina välillä reissata, mutta perheen kanssa ollaan oltu viimeksi Tunisiassa 2005.