keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Tossut

Muutama viikko sitten sain mielenkiintoisen puhelinsoiton: Koirafanituksen päätoimittaja Liisa soitteli ja kyseli halukkuuttani pieneen askarteluprojektiin. Tarkoituksena oli ommella fleecetossut koiralle ja kuvata juttu uuteen Koirafanituksen numeroon (1/2011). No minähän tietysti suostuin, ja ihan hauska sessio siitä tulikin. Kuvasarjaa alla:

Yllä mitataan tassun ympärysmittaa. Alla on käynnissä jo valmiin tossun sovitus.


Yllä: Asia kiinnosti myös Bellaa. Tuike muuten valittiin malliksi siitä syystä, että se oli vastapesty ja sitä on helpompi kuvata hangessa kuin lumivalkoista Bellaa. Alla: Valmiit tossut Tuiken jalassa. Fleecehaalarin pukeminen johtuu siitä, että pelkät tossuthan jäivät Tuiken jalkakarvojen alle piiloon eikä niitä saanut kuvattua. Fleecehaalarilla saatiin ylimääräiset karvat piilotettua, jotta tossutkin näkyivät. Kotoa löytynyt haalari oli sattumalta samanvärinen kuin ompelemamme tossut. Tuike oli tällä kertaa erittäin helppo kuvattava; haalari ja tossut olivat kerralla liikaa, eikä neiti suostunut liikkumaan tässä varustuksessa senttiäkään. :D

Tossujen ompeluohjeen ja lisää kuvia löydät siis Koirafanituksen uusimmasta numerosta 1/2011.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat tossut ja sopii kokopukuun mainiosti :-).
Ei ollenkaan ihme, että pääsitte lehteen taas :-) !
Aivan ihana Tuike ja toivottavasti meidän Jedi on joskus yhtä valokuvauksellinen :-)

Liisa kirjoitti...

Voi, ihanaa, Tuike on taas julkkis! ;) Pitääpäs hankkia lehti ensi tilassa. :) Hienot tossut tuli!

tahja kirjoitti...

Vastaan Liisa tähän noista tämän vuoden näyttelysuunnitelmista: Muutamassa näyttelyssä olis tarkoitus käydä. Ainakin tässä kohtuullisen lähellä. Pieksämäellä on kesällä kaksikin näyttelyä, Saarijärvellä yksi, ja sitten on tietysti marraskuussa taas Jyväskylän kansainvälinen.

Jos noista näyttelyistä tulee edelleen pelkästään EH-arviointeja, niin sitten se näyttelyura oli varmaan siinä. Mutta jos joku tuomari suostuu näkemään purentavirheen yli, niin eihän sitä tiedä, vaikka jatketaankin vielä. :)