lauantai 22. tammikuuta 2011

Bevva ja Kuipe



Bellasta ja Tuikesta on tullut Bevva ja Kuipe. Tiedättehän, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Meillä lässytetään ja sössötetään koirille koko ajan. Pikkuhiljaa Bella on saanut lempinimiä kuten Bellukka, Beltsu, Beetsu, Belleriini, Belleliini, Bevva, Bevveliini, Bevveviini (käytettävissä olevien konsonanttien määrä näköjään supistuu koko ajan!). Tuike on myös saanut omat lempinimensä: Tuikku, Tuikkunen, Kuike, Tuikkis, Kuikkis, Tuikukka ja viimeisimpinä Kuipe ja Kuipeliini. Mahtaa olla koiraparoilla päät sekaisin kaikista lempinimistä! No, käskyjen yhteydessä sentään käytetään noita ihan aitoja ja alkuperäisiä nimiä.

Koirat on kuvattu lähilammen jäällä joulukuussa. Nyt jäällä on jo niin paksusti lunta ja lumen alla vettä, että sinne ei ole oikein mitään asiaa. Pöh. Lyhyt oli sekin ilo.

Ja vielä: Tammikuun hyväntekeväisyydeksi kirjattakoon Tukilinja-lehden tilaaminen puoleksi vuodeksi. :)

2 kommenttia:

jmk kirjoitti...

:D Meillä asustaa Unssipunssi ja Kiisseli! Paha vaan, kun välillä tulee huudeltua noita nimiä julkisesti. Toi nimien vääntely on näköjään sekin tarttuva tauti.

Mites Bevvan jalka? Onko vielä onnuskellut?

tahja kirjoitti...

Bevvan jalka on ihan kunnossa. Kolme päivää se sitä ontui, kannoin sitä kainalossa ylä- ja alakerran väliä (kun se ei suostu yhtään olemaan eri kerroksessa mun kanssa). Neljäntenä päivänä ei enää ontunut, eikä sen jälkeen. Ilmeisesti kyseessä oli vain pieni venähdys. En ehtinyt edes eläinlääkärille soittaa.