lauantai 25. joulukuuta 2010

Joululahjoja
Jouluviikolla meille saapui ylläripaketti pohjoisesta. Tuiken kasvattajat Liisa ja Ville koirapesueineen olivat pakanneet pakettiin huisin huvittavat jouluiset hupulliset villatakit, jotka näkyvät yläkuvassa. Yritin aamusella kuvata koiria takapihalla toiveissa saada napattua jopa ensi vuoden joulukorttikuva, mutta kaikki kuvat olivat tasaisen valjuja ja Bellaa paleli istuminen kylmällä lumella. Luovutin siis nopeasti ja tultiin kipinkapin sisälle. Kiitos kovasti sinne Keminmaan suuntaan!

Kahdessa alakuvassa yritin kuvata Tuiken ja Bellan uusia jouluisia hiuskoristeita, jotka tulivat pikkusiskoltani. Ihania nekin. Bellaa ei kuvaaminen juurikaan enää huvittanut ja salamakin otti silmiin...Alakuvan pehmolelut mustekala ja littana haisunäätä olivat oma joululahjamme koiruliineille. Toistaiseksi mustekala on ollut hauskempi, ilmeisesti siksi, kun sillä on niin monta jalkaa, joista repiä. :) Mustekalan jalkoihin on kiinnitetty joulupinnit, jotka olivat myös pikkusiskon lahjapaketissa. Ne ovat myös Tuiken päässä tuolla ylimmäisessä kuvassa.

3 kommenttia:

Weetu kirjoitti...

Kiitos ja samoin teijen laumalle! :)

jmk kirjoitti...

Hienot jouluasusteet tytöillä! Meillä on tuollainen samaa sarjaa oleva majava kuin teidän haisunäätä, ja se on meidän koltiaisten lempileluja :)

Liisa kirjoitti...

Hienoa, että joulutakit olivat sopivat. :) Ja mukavaa kuulla, että uudeenvuodenaatto sujui ihan hyvin. Meilläkin pelokasta porukkaa riitti ja juuri cottoniherra Elvis oli kaikkein pelokkain.

Näin nyt kerralla monta uutta kuvaa Tuikesta. Voi miten ihana neiti! Turkki on hoidettu esimerkillisesti ja tyttönen on todella kaunis! Onko teillä näyttelysuunnitelmia tälle vuodelle?