tiistai 21. joulukuuta 2010

BUU Olli Saarela!

MTV3:n viihdeuutisissa (sillä viihdettähän tämä aivan ilmiselvästi on?!?) on tänään juttu, jossa kerrotaan ohjaaja Olli Saarelan amstaffin hyökänneen naapurin coton de tulearin kimppuun. Coton menehtyi vammoihinsa.

Verenpainettani kohottaa erityisesti Saarelan puolustelut: "kun koirat tappelevat, vahinkoja voi sattua. Sehän (naapurin coton) oli jo vanhempi koira" ja "Se (Saarelan amstaffi) ei ole vaarallinen koira. Se ei käy kiinni muihin koiriin". Haloo??? Jos koira on vanha, niin sen kimppuun voi huoletta hyökätä? Ja eikö Saarelan koira juuri olekin käynyt kiinni toiseen koiraan, jos se on tappelun seurauksena kuollut? Voihan kirosana.

Jaahas. Ja tässä oli kommentti Saarelan Tanja-vaimosta, mutta he ovatkin jo eronneet, joten poistinpa sen sitten. Kiitos Minnalle kommentista. :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Saarelan kommentit herätti vihaa minussakin. Mutta pieni korjaus. Tanja ei ole ollut Saarelan vaimo enää vuosiin, joten Tanja varmastikin hoitaa oman leiviskänsä koiran kasvattamisessa ihan kunnolla.

Minna

tahja kirjoitti...

Kiitos Minna korjauksesta! En oikein pysy näköjään enää Tanjan siipoista perillä. Poistin siis kommenttini Tanjasta. :)

Anonyymi kirjoitti...

:)
Hyvää joulua!

Minna

jmk kirjoitti...

Toi "Ei se kenenkään kimppuun käy" -kommentti oli kyllä kaikkein uskomattomin. Juurihan se niin teki, etkö, sinä älyn jättiläinen, sitä vielä huomannut?