perjantai 2. heinäkuuta 2010

Tuike 1 v


Tänään on suuri ja tärkeä päivä. Olen tassutellut täällä maan kamaralla jo kokonaisen vuoden. Vuoden aikana minusta on tullut tosi hyvä tyyppi. Olen sosiaalinen, perusluonteeltani rauhallinen, tarvittaessa leikkisä, kohtuullisen pehmeäluonteinen (mitä nyt joskus jätän käskyt tottelematta, mutta en uhmatakseni vaan enemmänkin laiskuuttani tai viitsimättömyyttäni - en minä mikään palveluskoira ole!). Ihmisille ja toisille koirille olen ystävällinen, mitä nyt Bellaa vähän välillä kiusaan ja härnään, mutta sellainenhan nyt kuuluu isosiskon ja pikkusiskon elämään.

Kunhan mami pääsee töistä kotiin, se on luvannut meille Bellan kanssa synttärin kunniaksi maksamakkara-juustokakkua. Liikaa ei kuitenkaan passaa syödä, sillä viikon päästä on Oulussa näyttely, enkä voi mennä sinne läskit hyllyen. Olen kova tyttö pitämään linjoistani huolta, en koskaan syö liikaa. Turhan nirsoilun ja paastopäivät olen jo jättänyt taakseni, mutta jos ruokakupissa on mielestäni esim. kolme nappulaa liikaa, jätän ne syömättä.

Koska me ollaan Bellan kanssa niin kauniita, Koirafanitus-lehti halusi meidät malleiksi tuleviin numeroihinsa. Tiistai-iltana käytiin kuvauksissa, ja tuossa tekstin yläpuolella onkin muutama kuva, jotka päätoimittaja Liisa Kukkanen kävi minusta ottamassa, Bellan kuvia ilmestyy tänne blogiin myöhemmin. Harmi, että mami ei koskaan saa meistä näin upeita kuvia. Iso kiitos siis Liisalle!


4 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Paljon, paljon onnea Tuike! Sissi-äiti ja siskot lähettävät terveisiä! Meillä oli vuosi sitten aika tukalat paikat täällä. Synnyit melko tarkalleen kolmen maissa vuorokauden synnyttämisen jälkeen keisarinleikkauksella. Olit pentueen toiseksi pienin pentu, mutta kokoerot taitavat olla jo tasoittuneet. Ensimmäiset päivät nukuit lähinnä muiden pentujen ja äitisi kanssa, mutta noin kahden viikon iässä aukaisit silmäsi ensimmäisen kerran. Kaunis tyttö sinusta on tullut - äitisi on hyvin ylpeä!

Anonyymi kirjoitti...

Paljon paljon Onnea Tyttärelle toivottaa Dixie iskä!

Näillä näkymin olisin muuten tulossa lauantaina oulun näyttelyihin :) Kuulin sinikalta että olette ilmeisesti vain launtaina siellä??
Vaikka en omaa dixiä tuokkaan niin minun täytyy ehdottomasti käydä tervehtimässä Tuike neitosta :)

Toivottavasti nähdään siellä!

~katja & Dixie

tahja kirjoitti...

Joo, lauantaina vain ollaan. Sekä me Tuiken kanssa, että Wanda- ja Salsa-siskotkin. Yritin jopa Pontusta houkutella, mutta heillä oli jotkut juhlat samaan aikaan (häät muistaakseni).

Tavataan vaan siellä!

Ipa kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut Tuikelle :)
t:Ipa, Remu ja Otto