perjantai 16. heinäkuuta 2010

Mansikkamätsärissä 11.7.2010Lauantain Oulun näyttelyn jälkeen samalla turkinlaitolla meni myös Uuraisten Jokihaarassa järjestetty mansikkamätsäri. Tuo hauska nimi tuli siitä, että palkintona oli lahjakortteja läheiselle mansikkatilalle. Menestys ei ollut suurensuuri, sinisten kakkonen (kun sinisissä pieniä koiria oli vain kolme), mutta mielestäni Tuike esiintyy kerta kerralta paremmin. Ja ehkä jopa itsekin on esittämisessä pientä parannusta tapahtunut. Tämä on näköjään harjoittelua vaativa laji, ja tarvitaan toistoja, toistoja, toistoja.

Jos Bellalle saisi jostain kaupasta ostettua vähän lisää itseluottamusta, se saattaisi pärjätä mätsäreissä Tuikea paremmin. Apso näyttää olevan niin vieras rotu noille mätsärituomareille, etteivät ne oikein osaa sanoa näistä juuta eikä jaata. Tämäkin tuomari sanoi Tuiken ollessa pöydällä, että ei hän oikein tiedä, mitä tältä pitäisi katsoa! No, onneksi itse ajattelen, että mätsärit ovat tosiaan vain leikkimielisiä kisoja ja harjoittelupaikkoja oikeisiin näyttelyihin.

Yläkuvassa Tuike seisoo aika hienosti, ja alakuvasta näkyy, että hampaiden näyttökin sujuu jo. Kiva juttu, nimittäin seuraavaan viralliseen näyttelyyn on jo ilmoittauduttu! Tampereen ryhmänäyttelyssä 5.9. ollaan taas kehässä, tuomarina saksalainen Karin Voyve. Näyttelyvuoden päättää sitten Jyväskylän kansainvälinen näyttely marraskuun lopussa. Neljä näyttelyä vuodessa on jo aika paljon koiranomistajalta, joka alunperin suhtautui aika epäileväisesti koko näyttelytouhuun... :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei :)
Mätsärit onki tosi hyvä paikka harjoitella näyttelyihin!
Muistan kerran kun Dixien vein mätsäreihin niin tuomari sanoi: onpas teillä hieno Shih tzu :D ja ei nuita apsoja paljoa kyllä muualla näe kuin oikeissa näyttelyissä..

Mukavia harjoitteluhetkiä sinnepäin!

~katja & Dixie

jmk kirjoitti...

No, Unikon ekoissa ja ainoissa mätsäreissä tuomari sanoi että "Katsotaanpas nyt tätä havaneesia". Että se siitä :P