sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Rolle


Kuvassa Rolle, meidän perheen uusi lelu. Joo-o, varsinainen ekoteko oli ostaa toinen auto, kun vielä vuoden alussa toitotin ekovuositeemaa. Näin se ihmisen mieli näköjään muuttuu. Ekovuosi taisi kaatua tähän ostokseen... :/

Meidän perheen pitkäaikainen haave on ollut lähteä kiertämään Lappia matkailuautolla. Koska lemmikit sallivaa vuokra-autoa on ollut vaikea löytää, päätimme lopulta ostaa oman. Iso investointi, ja varmaan ihan älytönkin, mutta pääsemmepä vihdoin toteuttamaan suunnitelmamme. Joskus on repäistävä, eikä aina vaan suunniteltava.

Mukaan lähtevät myös karavaanarikoirat Bella ja Tuike. Molempien kanssa matkailuautoilua on jo jonkun verran pikkumatkoilla harjoiteltu, ja ihan hienosti on mennyt. Onneksi pahimmat helteetkin näyttävät nyt laantuneen, joten eiköhän meidän matkailu suju ihan hienosti. 

Matkan varrelle on suunniteltu Karvisnäyttelyä, koiratapaamista, Kilpisjärveä, Lemmenjokea, Inarinjärveä ja viimeiseksi Raatteen tietä. Bloggausta reissusta tulossa viimeistään matkan jälkeen, mutta jos nettitikku suostuu toimimaan, niin ehkä jotain jo matkan varreltakin. :)

2 kommenttia:

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Vau! Mukavaa reissua teille!

tahja kirjoitti...

Terveiset Lapista, Sodankylästä. Jäi tämä bloggaaminen, koska kameran piuha on kotona, enkä pysty lataamaan kuvia koneelle. Palataan asiaan, kunhan kotiudutaan. :)