sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Bellan kuulumisia






Minuakin kuvattiin Koirafanitukseen, jopa kahteen otteeseen, koska osa kuvista valottui kovan auringonvalon takia pilalle. Näistäkin kuvista ilmeisesti nuo järvenrannassa otetut ovat liian valottuneita, mutta omasta mielestäni näytän niissä hyvin sädehtivältä. Jännityksellä täällä odotellaan, missä numerossa meidän kuvia alkaa ilmestyä. Ja pääseekö jompikumpi meistä jopa julisteeseen!

Minun kesäni on mennyt tähän asti mukavasti, paitsi kaksi päivää, jolloin on ukkostanut. Se on ihan kamalaa. Sauna on ukkosilmalla oma turvapaikkani, ja sielläkin pitää täristä ja huohottaa koko rajuilman ajan. Lääkekaapissa on paniikkitilanteiden varalta minulle rauhoittavia lääkkeitäkin, mutta ukkonen on siitä hankala, kun se tulee niin yllättäen, eikä lääke sitten ukkosen jo alettua ehdi vaikuttaa. Uutena vuotena paukkeeseen on helpompi varautua ja napata niitä lääkkeitä jo etukäteen.

Huomenna on myös yksi epämiellyttävä juttu tiedossa: Pitää käydä eläinlääkärissä. Toinen korvani taitaa olla tulehtunut, koska sitä kutittaa välillä kamalasti ja sieltä tulee ruskeaa eritettä. Kaksi vuotta sitten kesällä minulla oli useampi ulkokorvantulehdus, mutta tämä tulehdus taitaa olla ihan tuolla korvan sisällä.

Ei kommentteja: