sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Tuike tuli taloon!


Pikkuinen pohjoisen tyttö Tuike on nyt kotona. Kuusituntinen ajomatka sujui suorastaan epätodellisen hyvin. Tuike nukkui sylissäni suurimman osan matkasta, välillä myös kuljetushäkissä. Pari pissataukoa pidettiin, ja loppumatkasta piti jo syömäänkin pysähtyä, ettei tulisi kauhean pitkää taukoa edellisestä ateriasta. Uskomatonta, ettei ollut yhtään pahoinvointia eikä muutakaan panikointia. Tosi rauhallinen pentu Tuike vaikuttaisi olevan.

Painoa oli eilisessä punnituksessa ollut kokonaista 1960 g. Aika pieneltä se tuntuu Bellaan verrattuna. Bella on aivan ihmeissään, mutta onneksi se vaikuttaa enemmän välinpitämättömältä kuin kauhean kiinnostuneelta. Eikä ainakaan vielä ole merkkiäkään aggressiivisesta käyttäytymisestä Tuikea kohtaan.

Onni on oma koira. Kahta suurempi onni on kaksi koiraa.

6 kommenttia:

Ipa kirjoitti...

Onnittelut uuden hauvavauvan johdosta! Tosi sulonen hää on <3

kurnaus kirjoitti...

Ihana pikku Tuike. :D

liisi kirjoitti...

ooo, hän on täällä jo! ihana pikkuinen <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei, onnittelut teille hienosta pentu valinnasta täältä pohjoisesta. Sissillä ja Dixiellä onkin reippaat ja kauniit pennut:D Menestystä jatkossa, toivottavasti nähdään jossain, esim. näyttelyssä;))) T.Sinikka ja Dixie-isän kotikennel Taivaskatseen poppoo

tahja kirjoitti...

Hei vaan Sinikka! Juu, eiköhän me jossain tavata. Vähän jännittää lähteä näyttelyyn Tuiken kanssa, kun itse olen niin kokematon. Mutta taidan käydä Keski-Suomen kennelkerhon näyttelykoulutuksessa ensin ja sitten vaan rohkeasti lähteä johonkin pentunäyttelyyn. Jospa siellä sitten rohkeus karttuisi.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se todellakin karttuu. :)Näyttelykoulutus on oikein mainio juttu. Siellä kuulee hyviä niksejä ja oppii käytäntöä.

Eka näyttelyissä ei niin haittaa, varsinkaan pennun kanssa, jos kaikki ei mene ihan nappiin. Siitä sitä sitten kehittyy. :)

Sissi lähettää Tuikelle paljon suukkoja! ;)

-Liisa