maanantai 7. syyskuuta 2009

Tutustumista

Yllä oleva kuvasarja tiivistää olennaisen. Tänään on otettu muutama vauhdikas (ja vaikeasti kuvattava) painimatsi - onneksi ystävällisessä hengessä. Tuike aina välillä käy kosiskelemassa Bellaa leikkiin vetämällä sitä korvista. Välillä Bella pakenee sohvalle, jonne Tuike ei vielä pääse, välillä intoutuu leikkiin mukaan. Painimatsi näyttää aika rajulta, mutta ilmiselvästi näkee, että Bella osaa kyllä varoa, yhtään kertaa ei ole Tuiken tarvinnut vinkaista, vaikka välillä se on kyllä niin alakynnessä, että pyörähtää selän kautta ympäri Bellan mahan alta. Yhden kerran Tuike onnistui jopa nyhtämään Bellan poninhäntälenksun irti.

Muutaman kerran Tuike on myös käynyt tutkiskelemassa Bellan mahan alustaa, että olisko maitobaari auki. Aika tylyä palvelua on kyllä saanut, eikä tippaakaan maitoa. ;) Muuten ruoka on maittanut kohtuullisesti. Lisäsin annokseen ruokalusikallisen raejuustoa, ja sepäs maistuikin Tuikelle oikein hyvin.

Ensimmäinen yö meni hyvin, kunhan Tuike ensin rauhoittui nukkumaan. Aluksi vähän itkeskeli, mutta ei kauaa. Itse nukuin lattialla seurana. Bellahan nukkuu meillä sängyssä, mutta ei Tuikea voi vielä sänkyyn nostaa, kun ei se pääse sieltä itse turvallisesti alas.

4 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Tervehdys. Pakko oli hetimiten tulla kipi kapi katsomaan mikä Tuike täälä tuikkii. IHANA!!!!

tahja kirjoitti...

Juu, mä olen nyt näköjään sitten erikoistunut näihin pitkäturkkisiin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ihana vauva... :) terkuin Mami, Miisa ja Helmi

tahja kirjoitti...

Moi Mami!

Eikös olekin lutukka?