torstai 24. heinäkuuta 2008

Vauvan haalariMulla on ollut jo pitkään tapana neuloa lähipiiriin syntyville vauvoille tuliaislahjaksi villahaalari. Viime vuodenvaihteeseen sattuikin sitten oikea vauvabuumi, neljä vauvaa tulossa. Kolme ensimmäistä sain tehtyä ihan sutjakasti, ja ne ovat jo lähteneet käyttäjilleen (enkä tietenkään älynnyt kuvata niitä, murrr), mutta tämä neljäs olikin sitten puikoilla pitkään ja hartaasti. Joskus käy vaan niin, ettei enää hotsita. Ja nyt ei hotsittanut.

Niinpä olenkin nyt erityisen ylpeä siitä, että haalari on viimein valmis, oltuaan puikoilla ainakin puoli vuotta. Vauvakin on tietysti jo syntynyt ajat sitten, ja jouduin jo ostamaan hänelle muun tuliaisen, kun kävin ensimmäistä kertaa katsomassa. Toisaalta, vauva syntyi maaliskuussa, joten olikin ehkä järkevää tehdä haalarista 80-senttinen ja antaa se nyt vasta syksyllä ensi talven varalle. (*seliseli*)

Lankana Grignasco Flavia Baby merino, ostettu Menitasta. Voimakkaat retrovärit olivat äidin toive, mutta hän ei tiedä, mitkä värit tarkalleen valitsin. Malli on mukailtu Moda 4/2007 ohjeesta nro 25 (vauvan merimiespuku).

Ei kommentteja: