tiistai 9. elokuuta 2011

Laiskuri(t)


Näin innokkaita me olimme Bellan kanssa eilen illalla, kun piti Jyväskylän cotonlenkille lähteä. Rupesin katselemaan, että enhän minä kehtaa Bellan kanssa lähteä yhtään mihinkään, kun pesupäivä on vasta tänään ja edellisestä pesusta jo pari viikkoa. Lisäksi Bellan turkki on muutenkin kuin koinsyömä villasukka. Koinsyömää löytyy alaselästä ja hännänpäästä; ne ovat viime kesän tapaan melkein kaljut. Ylihuomenna Bellalla on onneksi eläinlääkärin vastaanotto. Samalla kun poistetaan hammaskiveä, otetaan myös kilpirauhaskokeet.

En oikeastaan usko, että vika on kilpirauhasessa, koska oireet eivät muuten täsmää (Bella ei esim. ole yhtään väsynyt tai muuten vetämättömän oloinen, vaikka kuva toista väittääkin!), mutta käännetään nyt tämäkin kivi. Olisi todella kiva tietää, mikä turkin on noin huonontanut. Epäilen edelleen jonkin sortin allergiaa, mutta paha sitä on arvata, kun testit eivät näytä mitään. Toistaiseksi olen vain päätellyt, että Bella on allerginen kesälle.

Ruokaan olen nyt lisännyt sinkki-biotiinivalmistetta, ja kalaöljyä Bella on saanut jo pitkään. Toivottavasti tuo uusi ravinnelisäkin toisi osaltaan helpostusta karvakatoon.

1 kommentti:

jmk kirjoitti...

No voi sun,olisihan sinne voinut mennä ilman että koira on ihan edustuskunnossa :) Tosin aika mukavasti näyttää Bella sijoittaneen itsensä tuohon sohvallekin :D