tiistai 26. heinäkuuta 2011

Laihiksella


Käytiin Bellan kanssa rokotuksilla. Punnitsin sen eläinlääkärin vaa'alla, ja tulos oli 7,4 kg. Se on narttucotonille aika paljon, vaikka Bella onkin aika isokokoinen. Eläinlääkäri sanoi, että puolisen kiloa on ainakin ylimääräistä, joten nyt on sitten pienennetty annoksia ja yritetty vähän liikkuakin enemmän. Helteet ovat tänä kesänä rajoittaneet lenkkeilyä, etenkin Tuike paksun turkkinsa kanssa on kärsinyt kuumuudesta.

Vielä pitäisi hammaskivenpoistoon varata aika. Muuten neiti sai puhtaat paperit. Kutinoita ei ole juurikaan ollut, mutta turkki on selästä edelleen ihmeellisen harva.

Jyväskylässä järjestetään 8.8.2011 klo 18 cotoneiden yhteislenkki. Lähtö Killerin parkkipaikalta. Me lähdetään Bellan (ja ehkä Tuiken, jos kehtaan ottaa sen "väärärotuisena" mukaan) kanssa tsekkaamaan, paljonko muita sinne tulee, ellei sää ole ihan kamala. Sittenhän on jännä nähdä, onko Bella nartuista suurin.

2 kommenttia:

jmk kirjoitti...

Voi Bellaa, kesädieetti on aika ankea asia :( Bella voisi lähettää sen puolisen kiloa Unikolle, siltä puuttuu suunnilleen sen verran, on taas tyttö laihtunut.

Ota vaan Tuike mukaan, Helsingin cotonwalkeilla ainakin pyörii ihan muunrotuisiakin pikkukoiria iloisesti joukon mukana. Hauskaa puuvillakävelyä teille!

tahja kirjoitti...

Pistetään postipaketissa puoli kiloa laardia teille! :D