tiistai 12. tammikuuta 2010

Melkein marimekko


Tällaiset villikset ovat vuoden 2010 ensimmäinen käsityö. Tämän vuoden näperryksille ja räpellyksille olen varannut tunnisteen valmistuneet10. Hassulta näyttää tuo uusi vuosiluku noin kirjoitettuna. Bellan punavalkoinen neule on tehty kokonaan Nallesta, Tuiken neuleessa punaiset raidat ovat samaa Nallea kuin Bellankin paidassa, ruskea raita on Novita Woolia. Mies kuvaili Bellan paitaa sanalla "räikeä".

Aika kova pakkasjakso takana, joten kyllä noita neuleita on jo pidettykin. Nyt on vähän lämpimämpää, joten ollaan ulkoiltu lähinnä heijastinliiveissä, jotka ostin typyköille joululahjaksi. Poseeraus tehtiin portaissa ihan sen kunniaksi, että nyt Tuike uskaltaa tulla portaat myös alas. Muutenkin hyviä uutisia Tuiken suhteen. Maha on nyt kunnossa, eikä Antepsiniäkään enää tarvita. Ruokahalu on kohtuullinen, parempikin voisi olla. Mieluiten Tuike näköjään söisi koko päivän ruoka-annoksen kerralla viimeiseksi illalla.

Alakulmahampaiden sormilla vääntely näyttäisi tuottavan vähän tulosta. Ainakin toinen kulmahampaista on jo nyt muutamassa päivässä siirtynyt ihan selvästi oikeaan suuntaan. Tietysti siinä auttaa sekin, että pentukulmurit on vedetty edestä pois. Totuuden nimissä on kuitenkin sanottava, että IHAN ei ole tullut joka päivä 3x15 minuuttia niitä venyteltyä. Ei kai kukaan pentukoira pysy sylissä noin kauan, jos joku vääntää hampaita suussa!?!?!

8 kommenttia:

Ipa kirjoitti...

Ompa mukava kuulla, et Tuike on jo paremmassa kunnossa :). Toivotaan nyt, et hammaskalustokin siitä "oikenis"... Huippusöpöjä molemmat noissa paidoissaan XD.
Meillä pojat on aikasta arkoja pakkaselle. Otto kaipaa jo pikkupakkasilla lenkille villapaidan ja yli 5 asteen pakkasilla laitan toppatakit molemmille niskaan, ku lenkille lähetään. Pakkasen kiristyessä lenkit sitte lyhenee, -20 asteen lukemilla ei enää lenkkeillä. Mittarilukemista riippumatta pissareissut tehään aina "nakuna". Tassuthan noilla ekana tuppaa palelemaan ja köhisevät ko kylmä ilma käy henkeen :(.
Raitapaita on miullakin muutes puikoilla, sitä Jussipaitaa en oo vielä lähteny yrittämään ;). Joululahjaks tilasin pojille Pompan toppatakit ja ne on olleet kyllä hintansa väärttejä!

tahja kirjoitti...

Onko sulla Ipa koirista kuvia noissa vaatteissa FB:n kuvagalleriassa? Laita, jos ei ole. :)

Meillä olen tähän mennessä huomannut, että Bella palelee jo alle -20 asteen pakkasella, mutta ei vielä jossain -15 asteessa. Tuiken olen nähnyt YHDEN kerran nostavan tassua, ja silloin taisi pakkasta olla -26. Alle kymmenen asteen pakkasella en laita vielä edes villapaitoja. Toisaalta sitten keväällä kun on märkää, pidän niitä villiksiä, vaikka on plusasteita. Hyvin suojaavat kuralta vatsakarvoja.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat paidat! :) Meillä myös villapaidat ovat kovassa käytössä. Itse en tosin ole kaikkia tehnyt, vaan tyytynyt ostamaan kaupasta. Dina-chihuahualle ei ole löytynyt tarpeeksi pientä, joten sille olen tehnyt itse. Koirat tykkäävät niistä, koska ne eivät purista tai rapise. Kurapuvut kun ovat niin äänekkäitä! ;)

Wanda Ja Salsa menevät tänään eläinlääkärille hampaiden poistoon. Pari sitkeää hammasta ei ole irronnut kotikonstein. Toivottavasti meilläkin purennat vielä paranevat. Hampaat eivät näyttäisi painavan mihinkään, mutta suoremmat ne voisivat kyllä olla.

-Liisa

Anonyymi kirjoitti...

No nyt on meidän tytöiltä ylimääräiset hampaat poistettu. Wandalla oli kaikkia neljää kulmahammasta tuplat ja Salsalla oli kaksi ylimääräistä. Tikkejä ei tarvittu, eikä muutakaan operointia. Rivit eivät ole kovin suorat, mutta hampaat toimivat hyvin. :)

Tänään menemme Ouluun fysioterapiaan cotonin kanssa. :)

-Liisa

tahja kirjoitti...

Hyvä, että teillä kävi vähän parempi säkä hampaitten kanssa. Meillä Tuikella on onneksi suu parantunut, mutta alakulmahampaita pitäisi vielä saada enemmän ulospäin kääntymään.

Ipa kirjoitti...

Remun "vauva-albumista" löytyy yks kuva jossa on villapaita päällä. Otto käyttää nyt siis samaista paitaa. Toppapompista pitäis kuva saada, mut jostain syystä se kamera vaan ei lähde ulos mukaan :P. Sisällä niitä on turha kuvata, ko heijastimet loistaa...
Vinkkaan sit, ko kuvia saan millon laitettuu ;)

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Onpas söpöt! Meillä taitaa olla edessä yhden kulmahampaan poisto, kun ei ole lähtenyt.

Anonyymi kirjoitti...

ihania... mami