keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Tuike, 5 kk


Olen Tuike ja täytän tänään viisi kuukautta. Tämän merkkipaalun saavuttamisen johdosta mami neuloi minulle tällaisen villapaidan. Se on minun ihan eka oma villapaitani, tähän asti olen tarvittaessa lainannut niitä isosiskolta Bellalta. Mami vissiin luulee, että minua palelee ulkona, vaikka minulla on jo ihan hieno paksu turkki. Tai ehkä tämän villapaidan on sittenkin tarkoitus suojata vatsakarvoja kuralta, täällä on ollut aika märkää viime aikoina. Paitsi tänään pakkasta.

Viisikuukautisena minulta on irronnut muutama hammas, olen oppinut kulkemaan portaissa ylöspäin, mutta alaspäin en vielä uskalla tulla, koirakoulussa olen oppinut istumaan, tulemaan luokse (en kovin innokkaasti viitsi juosta, vaan tulen ihan omaan tahtiin) ja vähän makaamaan ja tuijottamaan mamia silmiin. Sitten siellä on sellainen kummallinen harjoitus, että pitää maata rauhassa kyljellään mamin jalkojen välissä siliteltävänä. Se kuulemma parantaa koiran ja omistajan suhdetta, kun yhdessä rauhoitutaan. Tänä iltana minulla oli kova nälkä siellä koulussa, joten broileripyörykät maistuivat tosi hyvin ja jouduin tekemään niiden eteen vähän töitäkin. Kaiken muun oppimisen lomassa pissa-asiat ovat välillä vähän päässeet unohtumaan. Välillä käyn ulkona ja tulen sitten mieluummin sisälle lämpimään pissalle. Se ärsyttää mamia vähän, mutta ei se silti minua onneksi toru, kulkee vaan perässä ja siivoaa jälkiä.

Meillä on täällä kotona kylppäriremontti, eikä meidän ole Bellan kanssa tarvinnut kolmeen viikkoon käydä ollenkaan suihkussa! Viikonloppuna me ehkä kuitenkin joudutaan, koska remontti taitaa valmistua ja mamin mielestä me ollaan tosi likaisia takkukasoja.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kirjoitus!

Täällä tulee aivan tippa linssiin, kun kuvittelen Tuiken kertomassa näitä juttuja. Vitsit, että se oli ja on varmasti edelleen ihana pentu!

Tosi hieno villapaita! Taitaa Tuiken mami olla todella taitava käsistään. :)

Siskoilta ei ole vielä irronnut hampaita... Tai ainakaan kukaan ei ole huomannut! Sisäsiisteys on onneksi mennyt eteenpäin ja viime viikonloppuna uskallettiin laittaa jo vähän parempia mattojakin lattialle. Saa nähdä, oliko liian aikaista. :)

Meilläkin tytöt ovat saaneet olla rauhassa pesuilta jo kaksi ja puoli viikkoa. Tarkoitus on nimittäin pestä ne sunnuntain match showta varten. Ainakin Wandan olisi tarkoitus esiintyä siellä.

-Liisa