lauantai 19. joulukuuta 2009

Ihka ensimmäinen meemini - poikakalenteri

Riikkis sai minut ensimmäistä kertaa bloggausurani aikana innostumaan meemistä. Ideana on siis koostaa ihan ikioma poikakalenteri ensi vuodelle. Tässä minun listani:
Alkuun helpot itsestäänselvyydet. Tammi- ja helmikuun poikina ovat Gene Simmons ja Paul Stanley Kissistä, joka on ollut ikisuosikkini jo teinivuosistani lähtien. Ensi kesänä heidät näkee Sauna Open Airissä... :)


Lisää musiikkimaailmaa. Maaliskuun namupoikana on David Lee Roth, jonka ilmavaa, akrobaattista esiintymistä Van Halenissä 80-luvulla ihailin.Huhtikuun poika on David Coverdale Whitesnakestä. Se hengitystekniikka vei jalat alta...Toukokuulle suomalaista karismaa. CMX:n A.W. Yrjänä, jota fanitin jo silloin, kun melkein kukaan muu ei ollut bändistä kuullutkaan. Ysikytluvun alkua silloin elettiin.

Sitten vähän elokuvafantasiamaailmaa. Kesäkuun poika on Orlando Bloom, Taru sormusten herrasta (vaikka en olekaan elokuvan fani).Heinäkuuta ilostuttaa Josh Holloway Lostista. Ihanan kyyninen hahmo, pahispoika.Elokuu ja Mel Gibson. Mikäköhän minut ajaa valitsemaan näitä pitkätukkakuvia? Tämäkin oli Gibsonista varmaan ainoa sellainen...Syyskuu: Lisää herkullista karismaa elokuvamaailmasta: Robert de Niro.Lokakuussa ikisuosikkini Jack Nicholson. Valitsin kuvan suosikkielokuvastani Yksi lensi yli käenpesän.Yllätysvalinta marraskuulle. Vladimir Putin - tässä miehessä haisee valta.
Ja kukas se sitten onkaan päätynyt joulukuun pojaksi? No, oma pitkätukkainen sydämeni valittuni tietenkin, rakkaan harrastuksensa parissa.


3 kommenttia:

Riikkis kirjoitti...

Ihku!

Tähän jätän saman kommentin kuin Tiinalle, jolta haasteen nappasin:

Vanhemmilta naisilta opittuja viisauksia:

"Kun silmä lepää, sydänkin lepää".
"Tuota on kyllä sitten helppo kattella".

Komppaan vaikka mun blondit on kyl viel vähän kivampia :) Makuasioista voi kiistellä!

tahja kirjoitti...

Joo, pidä sä Riikkis ne kiltit ja komeet, niin mä otan nää vähän enemmän pahat ja rosoiset. :)

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Hauska! De Niro, Gibson ja Holloway kelpais mullekin :D Toivottavasti Tuike voi jo paremmin.