perjantai 27. huhtikuuta 2012

Bellan kuulumisia

Blogger on päivittynyt, ja sen seurauksena mun on jostain kumman syystä ihan mahdottoman hankala ladata tänne valokuvia. Aina kun valitsen kuvan, tulee tietoturvahuomautus, jossa varoitetaan lähettämästä "lomaketta" salaamattomana. Ja vaikka painan "lähetä", kun ei silti lataudu. Näköjään siirtämällä kuvat ensin photobucketiin ja sieltä sitten url-osoitetta käyttäen tänne se onnistuu. Mutta kauhea vaiva. Ei tykkää yhtään. :(

Mutta varsinaiset Bellan kuulumiset: Talvi on mennyt ihon ja kutinoiden kannalta jälleen hienosti. Nyt kun lumet ovat kutakuinkin lähteneet ja on ollut märkää, tassun kalvamista on taas esiintynyt. Olen hoidellut tassuja Fucidermillä, mikä onkin auttanut. Tassujen nuolemisen ehkäisemiseksi vaihdoin myös Netcycleristä Bellalle hauskat pikku sammakkosukat, joita se ihme ja kumma suostuu myös pitämään!

Pari viikkoa sitten Bella oli vuorokauden verran todella kipeä. Koko vatsa tyhjentyi molemmista päistä, ja lopulta suolesta tuli ihmeellinen köysimäinen pökäle, jonka tarkempaa olemusta en kuvotukseltani pystynyt tutkimaan. Vuorokaudessa vatsakipu onneksi hellitti, lääkäriä ei tarvittu ja Bella alkoi taas syödä. Taudin seurauksena tajusin, miten hurjan hoikka Bella on, ja vuorokauden vatsataudin jälkeen elimistön kuivuttua se oli suihkussa ihan whippetin näköinen. Meillä on nyt siis lihotuskuuri. Bellan ruoka-annos on 1,5-kertainen, jokaiseen annokseen lisään ruokalusikallisen kalanmaksaöljyä ja kuorrutan herkun vielä Emmental-juustoraasteella. Hyvin maistuu! :)

Harmi vaan, että samaan aikaan Tuike on päässyt hieman pulskistumaan, ja sterilisaation jälkeen on muutenkin suositeltu pienentämään annoksia. Tasan siis eivät käy onnen lahjat... Emäntä itse on laihtunut joulukuun puolesta välistä 15 kg. Tähän tulokseen olen vallan tyytyväinen.

Ei kommentteja: