perjantai 29. huhtikuuta 2011

Pehmoisia villatakkeja


Tuiken kasvattajan perheeseen syntyi tyttövauva maaliskuun lopulla. Onnea Liisalle ja Villelle! Tytön syntymän kunniaksi ajattelin neuloa hänelle jotain. Imatran suunnasta saapuneesta lankalaatikosta löytyi sopivasti Novita Palmaa ja Samosta, ja ohje yllä oleviin villatakkeihin osui silmään kevään 2007 Novita-lehdestä. Pienen tytön villatakki kokoa 70 cm matkasi jo Keminmaahan, mutta pienen pojan takki odottaa vielä omistajaansa. Nyt vaan kaikki tutut kilpaa poikavauvoja tekemään! Kuka ehtii ensin?

Puikoilla on vielä kolmaskin samaa mallia, värinä tummansininen ja tehostevärinä sama keltainen kuin näissä kahdessa ensimmäisessäkin. Palmaa on ihana neuloa, kun se on niin superpehmeää, eikä pieni käsialan epätasaisuus näy valmiissa neulepinnassa.

5 kommenttia:

Ipa kirjoitti...

Tulipas niistä hienon ja mukavan näkösiä :)

tahja kirjoitti...

Ja ihan superpehmeitä! Eihän sulla Ipa ole kellään tutulla pientä poikaa, joka tarttis tuon sinisen?

Ipa kirjoitti...

Itseasiassa semmonen vajaa 2kk ikänen pikkumies löytyy lähipiiristä...

Mie muuten ihastelin sitä hihatinta! Ei siulta löytys mitää mustaa lankaa, josta sellasen miulle tekisit? ;)

tahja kirjoitti...

Mä neulon ensin sen tummansinisen pikkumiehen takin ja otan siitä kuvan, niin saat valita, kummanko otat.

Otetaan harkintaan se hihatin. Saattais ehkä olla yhtä mustaa lankaa, jota voisin käyttään kaksinkertaisena hihattimeen. Ainakin voisin testata, toimiiko se niin. Aikataulua en uskalla luvata... ;)

Ipa kirjoitti...

Ok. Eikä se hihatin mikää välttämättömyys ole, osaisin mie kai itekin semmosen neuloo, mut neulomisinspis on taas menny ohi :P