perjantai 6. toukokuuta 2011

Hurinalaiset 2011 hyväntekeväisyyskonsertti

Toukokuun hyväntekeväisyystempauksena menköön esikoisen koulun vanhempainyhdistyksen järjestämä Hurinalaiset 2011 hyväntekeväisyyskonsertti, jonka järjestelyissä olen itsekin yhdistysaktiivina ollut mukana. (Linkki vie mainosjulisteeseen.)

Koulujen käyttörahat pienenevät vuosi vuodelta ja erityiskoulujen oppilailla on taviskoululaisia kalliimmat tarpeet. Jos erityiskoulun porukka haluaa käydä vaikkapa taidenäyttelyssä, on inva-ajoneuvojen vuokraaminen paljon kalliimpaa kuin tavallisten. Oppilaat tarvitsevat mukaansa enemmän henkilökuntaa kuin tavallisen koulun oppilaat. Kaiken lisäksi suuri osa Huhtarinteenkin koulun oppilaista on sellaisia, joita ei voi työntää ovesta ulos pesuaine- tai sukkatilauslistojen kanssa keräämään tilauksia ja sitä kautta rahaa luokalle. Tämän vuoksi me saimme aikoinaan idean hyväntekeväisyyskonsertin järjestämisestä. Kolme vuotta järjestimme vastaavan tilaisuuden ensimmäisen kerran, ja nyt olemme liikkeellä taas.

Huhtarinteen Koti ja Koulu Yhdistys ry ylpeänä esittää: Hurinalaiset 2011 hyväntekeväisyyskonsertti Jyväskylässä 17.5.2011 Jyväshovin Bra:ssa klo 18. Ikäraja anniskeluoikeuden takia K-18. Liput 25 e, ja niitä voi ostaa Levykauppa Äxästä ja Jyväshovin Public Barista. Esiintyjinä Vicky Rosti, Hanna Pakarinen, Maria Lund, Sami Hintsanen, Juha Laitila ja illan isäntä Timo Rautiainen. Tilaisuudessa järjestetään myös huutokauppa, jonka tuotto menee myös Huhtarinteen koululaisten retki- ja virkistystoimintaan. Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja: