sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Näyttelysuunnitelmia


Nyt on Tuike sitten ilmoitettu jo kahteen kesän näyttelyyn - ja vieläpä samana viikonloppuna. Lauantaina 28.5. olemme Tuurin miljoonakoiranäyttelyssä ja sunnuntaina 29.5. Koiravarkaus 2011 -näyttelyssä (tosi vitsikäs nimi tuolla näyttelyllä). Tuurissa tuomarina on Kristiina Ahlberg, joka viime kesänä piti Tuikea todella lupaavana, Varkaudessa on italialainen Francesco Cochetti, nimestä päätellen miestuomari(?).

Molemmat näyttelyt ovat n. kahden tunnin ajomatkan päässä meiltä, joten melko lähellä mennään. Vähän silti suunnittelin, että lähdettäisiin matkailuautolla liikenteeseen ja yövyttäisiin siinä Tuurin kyläkaupan caravanalueella ja ajeltaisiin sieltä sunnuntaiaamuna Varkauteen. Tuskin kuitenkaan viitsisin kotonakaan Tuikea vielä lauantai-iltana uudelleen pestä sunnuntain näyttelyä varten, jos olen sen jo perjantaina pessyt lauantain näyttelyyn. Saa luvan mennä yhdellä pesulla kaksi näyttelyä.

Tuikella on nyt edessä siirtyminen nuorten luokkaan. Kehätreeniä olisi hyvä saada, toivottavasti joku mätsäri edes osuu tähän lähimaastoon ennen noita näyttelyitä. Yhden jo missasin. Ja vähän pitää näyttelyhihnassa kulkemista treenata ihan kaksistaankin, kunhan nuo kelit vähän antavat myöten. Ei tuonne loskaan paljon huvita lähteä ylimääräisiä tallustelemaan.

Ei kommentteja: