sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Sunnuntaiaamun tunnelmia

Kun on rauhallinen sunnuntaiaamu, kello yhdeksän, aurinko paistaa, kevät tekee hiljakseen tuloaan, kirkonkellot soivat niemen toiselta puolelta ja aamulenkki koirien kanssa suuntautuu kuvassa olevaan niemenkärkeen, voi sanoa olevansa onnellinen koiranomistaja. Jos minulla ei olisi koiria, olisin tuohon aikaan sängyssä kääntämässä kylkeä ja kallis aamuhetki menisi ohi. Keskisuomalaisella mäntykankaalla on niin kotoinen olo.


Kun kerran kameran kanssa aamulenkille lähdin, niin piti tietenkin myös tyttösistä muutama kuva napata. Yritin saada Tuikesta hulmuavia juoksukuvia, mutta se haave kariutui kahdestakin syystä: 1) Tuike juoksee turkki hulmuten verraten harvoin, enemmänkin sen liikkuminen on arvokkaan verkkaista ja harkitsevaista, Bella on huomattavasti helpompi innostaa juoksuun. 2) Villapaidan alta turkin on vaikea hulmuta! Kylmyyden takia villapaitoja ei enää tarvita, mutta ne suojaavat jonkin verran turkkeja ylenmääräiseltä roskalta ja kuralta, mutta eivät takuta kuten haalarit.



2 kommenttia:

Marru kirjoitti...

Bella on aivan ihana <3
Turkkikin on niin tuuhee,ei oo niinkun Cassulla että on leikelty takkuja pois :D

tahja kirjoitti...

Bella on jo "iso tyttö", eli takkukausi ei enää vaivaa. Itse olen sitä mieltä, että aikuisen cotonin turkki on loppujen lopuksi aika helppo. Varsinkin, jos se on vähän lyhyt, niin kuin Bellalla luonnostaan. Ei siis viistä maata.