sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Syksyn sisustusvinkitYllä olevissa kuvissa kuumimmat syksyn sisustustrendit.

Kuva 1. Uskomaton tilaratkaisu! Portaat ovat tunnetusti hukkatilaa. Tilan säästämiseksi kannattaakin asetella portaille erilaisia säilytyslaatikoita. Jos niitä asettelee esim. joka toiselle portaalle, myös kunto kohoaa niiden yli hyppiessä. Toimii myös kulkuesteenä pikkukoiralle. Huomaa säilytyslaatikon päällä oleva lakana. Toimii esteenä isommalle koiralle, joka muuten hyppäisi säilytyslaatikon päälle ja sitä kautta portaisiin.

Kuva 2. Peitä tuulikaapin kenkävuori näkyvistä kauniilla varastosta löytyneellä mäntyhyllyllä, joka ruuvataan tiiviisti pystyyn oven karmeihin. Toimii myös kulkuesteenä (tai tätä nykyä lähinnä hidasteena) pikkukoiralle, joka muuten livahtaa ulko-ovesta ulos heti kun se pikkiriikkisen raottuu.

Kuva 3. Monitoimimakuualusta 70-luvun designkankaasta. Toimii myös pikkukoiran sisä-wc:nä.

2 kommenttia:

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Reps :D Meillä oli kans tommonen kori portailla, nyt on päädytty siihen, että Nuka on takkahuoneessa kun ollaan poissa. Yläkerta ei kiinnosta silloin kun ollaan kotosalla...

Anonyymi kirjoitti...

Meillä alkaa olla samanlainen trendisisustus, hihii!!! ;) Neidit yrittävät jatkuvasti ulos, jos joku vain on menossa ja yläkerrassa isompi pyrkii vierailemaan säännöllisesti. :)

Terkkuja Tuikelle!

-Liisa