lauantai 9. toukokuuta 2009

Rento Bella


Tänään tajusin, että Bella ei enää juurikaan pelkää autossa! Kun se tuli meille, autoilu oli yhtä painajaista. Koko koira tärisi ja läähätti. Meiltä on kaupunkiin matkaa n. 20 km, eikä se sinä aikana rauhoittunut yhtään. Kun ajelimme mummolaan n. 70 km:n päähän, tärinä loppui jossain vaiheessa, mutta läähätys jatkui koko matkaan. Eikä puhettakaan, että se olisi suostunut vaikka menemään makuulle matkan aikana.

Nyt tilanne on se, että läähätystä ei ole enää lainkaan. Tärinää saattaa vähän esiintyä alkumatkasta, mutta se loppuu viiden ensimmäisen kilometrin aikana. Jos mahdollista, Bella istuu mieluiten jonkun sylissä (en sentään yksin ajaessani ota sitä itseni ja ratin väliin silti), mutta nyt se osaa jo vähän rentoutua siinä. Usein kai koirat nukkuvat mielellään autossa. Sitä Bella ei vielä tee, mutta jos edistystä tapahtuu tätä vauhtia, niin uskon, että sekin päivä vielä nähdään.

2 kommenttia:

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Meillä on sairasteltu enkä päässyt viimeiseen kokoukseen, harmitti =/ Mut kyl on ihanaa olla nyt terve, energiaa riittää. Hienoa, että Bella on tottunut autoiluun. Ja nätin takin oot neulonu =)

tahja kirjoitti...

Mette, olisit voinut joutua sihteeriksi... ;) No ei vaan, yhdistys sai uuden sihteerin ja minä olen tosi helpottunut. Rivijäsenenä on kiva jatkaa.