sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Pumpuliturkin salainen ase



Pumpuliturkille on löytynyt uusi salainen ase. Voin sen tässä silti paljastaa,vaikka meneekin mainoksen puolelle (eikä ole edes maksettu mainos!). Tigin Pet Head -tuotteet ovat loistava keino pitää Bellan turkki kunnossa. Erityismaininnan ansaitsee kuvassa keskellä oleva keltainen hoitoaine, vai huuhteluaineko lie, kun nimi on "rinse". Se on tarkoitettu pitkälle ja kiharalle turkille, on koostumukseltaan melko juokseva, joten se levittyy helposti pitkään turkkiin, ja se vaikuttaa tosi riittoisalta. Parasta on kuitenkin sen erittäin hyvä takkujen selvityskyky. Kaiken lisäksi turkki säilyttää silkkimäisen pehmeän tunteen kauemmin kuin aikaisemmin käyttämieni hoitoaineiden jälkeen.

Kuvassa vasemmalla on shampoo, joka on myös tosi riittoisa. Ainoa miinuspuoli tulee voimakkaasta tuoksusta. Oikealla on turkkiin jätettävä takkujen selvittelysuihke, jota en ole vielä edes tarvinnut, koska isoja takkuja ei ole tullut!

Itse ostin nämä tuotteet JKL:stä Kampaamo Verstaasta, nettikaupostakin löytynee, ainakin täältä.

2 kommenttia:

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Voi että Bella on suloinen! Esikko tuossa vieressä sanoikin haluavansa samanlaisen =) Minulla kyllä riittää toistaiseksi tämä helppoturkkinen koiruli, heh...

tahja kirjoitti...

Joo, teidän koiran turkki taitaa olla AIKA helppohoitoinen! :)

Bella on mun elämäni neljäs koira, ja vasta nyt olen "valmis" pitkäturkkisen koiran hoitoon. Ensimmäisen koirani (pomeranian) turkki tuli hoidettua luvattoman huonosti, kaksi seuraavaa olivat cavalier kingcharlesinspanieleita, jotka olivat aika helppohoitoisia turkin suhteen, mitä nyt korvan takaa joskus vähän takkuja löytyi.