tiistai 18. lokakuuta 2011

Lokakuun lahjoitus


Lokakuussa vietetään eläintenviikkoa. Tarkalleen ottaen se siis meni jo, mutta ajatukseni tässä varmaan on se tärkein. Eläintenviikon kunniaksi päätin, että lokakuun hyväntekeväisyysteko menee eläinten hyväksi.

Ensin ajattelin, että rahalahjoituksen saaja olisi joku keskisuomalainen taho, mutta koska en Keski-Suomen eläinsuojeluyhdistyksen ja eläinten turvakoti Magendan lisäksi keksinyt muuta, lähdin kauemmaksi kalastelemaan. Kahta edellä mainittua tahoa olen jo tukenut tänä vuonna.

Tassutarhalle (kuva toimii linkkinä) minulla ei ole henkilökohtaisia suhteita, mutta eräs kaverini on hankkinut sieltä useammankin kissan, ja niiden tarinoita olen joskus käynyt Tassutarhan sivuilta lukemassa. Muutenkin kyseinen löytöeläintarha antaa itsestään nettisivujen kautta erittäin hyvän kuvan riittävällä informaatiolla ja monipuolisella toiminnallaan. Sivuilta löytyvät eläintarinat saavat kyyneleen silmäkulmaan.

4 kommenttia:

Ipa kirjoitti...

"Eräs kaveri" kiittää ihan omasta puolestaankin! Ihanaa, et halusin auttaa, vaikkei siulla henkilökohtasta kontaktia Tassutarhalle olekkaan :)

tahja kirjoitti...

Ilman "erästä kaveria" en varmaan tietäisi Tassutarhan olemassaolosta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on Tassutarhalta ollut useampi kissa sijaishoidossa ja käyn toisinaan toimittamassa sinne lahjoituksia. Laura oikeasti tekee todella hyvää työtä eläinten kanssa. Suurella sydämellä ja terveellä järjellä. Aivan yksinään ei olisi mahdollista niin monia eläimiä pelastaa. Hienoa, että ihmiset välittää eläimistä ja niitä hoitavista ihmisistä ja jaksaa auttaa!

tahja kirjoitti...

Joo, ja eläinsuojelutyö on varmasti myös raskasta, sekä fyysisesti että erityisesti henkisesti. Minä en herkkis-itkupillinä varmasti pystyisi siihen, en kestäisi sitä, että kaikki tarinat eivät valitettavasti pääty onnellisesti. :(