lauantai 2. lokakuuta 2010

Turvaa pimeyteen


Olen tässä pari viikkoa harmitellut, kun meidän kylällä on ollut todella pimeää meininkiä: Katulamppujen lamppuosia vaihdetaan ja suuri osa lampuista ei ole ollut toiminnassa. Ollaan koirien kanssa pimeydessä hiivitty ja säikähdelty vastaantulijoita, varsinkin niitä, jotka ajavat pimeässä pimeillä fillareilla.

No, tänä iltana sain sitten kaivettua tyttösille kuvassa olevat heijastinliivit, itselleni heijastimet ja vielä otsalampukin (tosin paristo oli vähän jo hiipunut). Lähdimme reippaina iltalenkille - ja vot - katulamputkin olivat taas toiminnassa! Ihan meikäläisen tuuria. No, toisaalta nuo turvavarusteet tuovat kyllä näkyvyyttä, vaikka katulamput olisivatkin toiminnassa, joten ehkä nämä toimenpiteet eivät olleet turhia.

Sitten vielä allergia-asian jatkoa: Bellan korva kutisee taas, ja tassujen kalvaminenkin on taas muutaman viikon tauon jälkeen jatkunut. :(  Ehkäpä yrjölänpuurossa on sitten joku ainesosa (esim. naudanliha), joka ei Bellalle sovi TAI sitten se onnistui tässä yhtenä päivänä syömään Tuiken ruuan jämät. Molemmat vaihtoehdot ovat täysin mahdollisia. Jatkan vielä jonkun aikaa tuolla puurolla, mutta aika todennäköiseltä näyttää, että joudutaan aloittamaan vielä se tiukka eliminaatiodieetti. 

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Voisiko Bella olla allerginen viljalle? Jos muu ei auta niin barffausta kannattaa ainakin kokeilla, vaikka se vaatiikiin omistajalta hieman perehtymistä. :)
http://www.barffi.net/index.php?page=barf
http://www.murrenmurkina.com/index.php/tietoa-ruokinnasta/-barfin-perusperiaatteet

tahja kirjoitti...

Vois hyvin olla. Ja jos on allerginen viljalle, niin silloin ei välttämättä voi syödä esim. nautaa, koska ne syövät viljaa.

Mä luulen, että varmin, vaikkakin hidas keino on nyt kokeilla tuota eliminaatiodieettiä. Jos kahdeksassa viikossa oireet häviävät, niin ainakin tiedetään, että on kyse nimenomaan jostain RUOKA-aineesta, eikä Bella ole allerginen esim. olohuoneen matolle tai muuta mystistä... :)