keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Pesuilta = riehuilta


Kaikki koiranomistajat tietävät, millaisen hepulin koira saa aina pesun jälkeen. Niitä on todella hauska seurata. Yllä olevassa kuvassa Tuike on vetämässä henkeä kahden sellaisen hepulin välissä. Tarkkasilmäinen huomaa, että kuva ei ole eilisillan pesun jälkeen, sillä tuossa kuvassa Tuikella on vielä silmässä cherry eye. 

Eilisiltana kuitenkin vietettiin taas pesuiltaa, sillä olen itse lähdössä huomenna viikon työreissulle ja villi arvaus on, että kukaan muu tässä taloudessa ei noita koiria ihan heti ole pesemässä... ;) Aivan pahin takkukausi on Tuikella ehkä jo helpottamassa, mutta kyllä eilenkin aikamoisia ylläreitä löytyi kaulalta ja korvien alta/takaa. Nuohan on niitä vakiotakkupaikkoja, mutta sitten Tuikella on usein alkavia takkuja myös lavan seudulla, mikä on minun mielestä kummallista. Miksi juuri siinä kohdin, vaikkei lapaan varsinaisesti esim. panta hinkkaa? 

Onpa jännä nähdä, miten Bella reagoi nyt poissaolooni, kun sillä on kuitenkin Tuike seurana. Aiemminhan se on työreissujeni aikana usein viettänyt suurimman osan ajasta saunassa mököttämässä. Palaan raportoimaan asiasta ensi viikon lopulla, kunhan työreissusta ja Kissin konsertista Sauna Open Airissa on toivuttu! :)

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Nuo riehumiskohtaukset pesun jälkeen on kyllä mahtavia. :D Siinä on matot rutussa ja sohvilta tyynyt jossain aivan muualla kuin missä pitäis. :D

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Toivottavasti reissu oli oikein mukava!