perjantai 11. kesäkuuta 2010

Kesä on täällä!


Bella se osaa nauttia kesästä. Se köllöttelee mieluusti ruohikolla (joka kaipaa kipeästi leikkaamista ja voikukkien kitkemistä!) päivää paistattelemassa, jos ei ole kovin kuuma. Palasin toissapäivänä viikon kestäneeltä työreissulta pohjoisesta ja kylläpä oli kaksi ikionnellista koiraa vastassa. Ihan kuin olisin palannut maailmanympärysmatkalta. Mukavaa olla suosittu. Myös ihmisväki kotona vaikutti tyytyväiseltä äidin kotiinpaluuseen. :)

Bellan erossaolo minusta on kerta kerralta helpompaa. Ainoa takapakki oli kesän ensimmäinen ukkonen, joka tietysti pilasi käytännössä yhden päivän ja tiesi saunassa mököttämistä. Kyllähän Bella edelleen mieluusti vetäytyy yläkertaan minun ollessani poissa, mutta enää se ei vietä siellä koko aikaa. Koko viikon ajan se oli syönyt ja ulkoillut tosi reippaasti ja innostunut aina välillä leikkimään myös Tuiken kanssa. Mutta sitten taas välistä tuli mami-ikävä, ja sitten piti painua omiin oloihinsa yläkertaan. Reppana pikkuinen.

Tuike ei ollut poissaolostani moksiskaan. En sitä kyllä odottanutkaan. Sille onneksi kelpaa joku muukin perheenjäsen seuraksi.

Eilinen Kissin konsertti oli mahtava. Muu perhe jäi vähän taemmaksi kuuntelemaan, kun äiti painui etujoukkoihin bailaamaan! Koiria emme hennoneet jättää kaksistaan, koska tulimme kotiin vasta yön hämärissä. Meillä oli oikein ihana dogsitter Leena, joka oli tehnyt illalla koirien kanssa yli kahden tunnin rauhallisen nuuskuttelulenkin.

Viikon päästä olisi sitten Tuiken eka virallinen näyttely Pieksämäellä. Kuusi apsoa on ilmoitettu mukaan, enkä tiedä, onko junnukehässä Tuiken lisäksi muita. Jännittää vähän. Suuria toiveita menestyksestä en uskalla ensimmäiseen näyttelyyn kasata, kunhan nyt selvittäisiin kumpikin kunnialla kehästä pois. :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Dixie iskä toivottelee hauskaa kesää!

Ei olla Dixin kanssa valitettavasti tulossa ouluun :/ Siellä on valitettavasti semmoiset tuomarit joilla ukkeli on jo käyny..
Mutta saas nyt nähdä jos töistä pääsen niin voihan siellä Oulussa pyörähtää ihan muuten vaan :) katsotaan katsotaan.
Juuri näyttelyviikonloppu saatiin päätökseen hienoin tuloksin! Dixi iskästä pamahti kerralla suomen ja Norjan muotovalio :D
Millainen turkin laatu Tuikkeella on? Oli nimittäin puhetta että Dixin lapsukaisilla on turkinlaatu ollu oikein hyvä :) Olisi kyllä mielenkiintoista päästä teitä katselemaan :)
Iloisia kesäpäiviä sinnepäin!!

~Katja & Dixie

tahja kirjoitti...

Onnea Dixielle uusista titteleistä! Vau!

Turkin laatu Tuikella on vielä aika pehmeä, mutta vaikuttaisi siltä, että selkään on pikkuhiljaa tulossa myös kovempaa karvaa. Toivottavasti se siitä vielä karheutuu. Karvaa on kyllä riittävästi ja vaikuttaisi siltä, että turkista tulee ihan riittävän pitkä, kunhan se täyteen mittaansa kasvaa. Jos ei nyt ihan yhtäkkiä kasvua lopeta.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kiitos :)

Ollaan oikein tyytyväisiä vkl saavutuksiin :)
Dixi iskälläkin oli nurempana aika pehmeä turkki.. mutta maltti on valttia näissä asioissa ;) Lhasa apso on rotuna niin pitkä ikäinen että sillä menee aika pitkään kasvaa "aikuiseksi" ja kehittyä :) ja jokainen koira kun on vielä oma yksilönsä.
Mielenkiinolla odotellaan tuike tyttösen ensimmäistä näyttelyä!

~ Katja & Dixie

tahja kirjoitti...

Joo, Tuikehan ei ole vielä ihan vuottakaan, joten kyllä tässä rauhassa odotellaan sitä turkin kehittymistä.

Myös Tuiken luonne on vielä aika pentumainen, ainakin Bellaa se jaksaa kiusata ja leikkiin kutsua niin sitkeästi, että tämä jo välillä kyllästyy ja murahtelee. :)