sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Viimeiset syksykuvat ennen talven tuloaPiti vielä kiirehtiä laittamaan syksyn viimeiset aurinkoiset kuvat blogiin, ennen kuin aurinko kokonaan katoaa. Nämä kuvat on otettu lokakuun puolella. Toissapäivänä tuli maahan taas lumi, mutta nyt se on pelkkää loskaa vain. Muutenkin aika harmaaksi on muuttunut maailma, joten nämä aurinkoiset kuvat ehkä piristävät ja muistuttavat kivasta kuivasta syksystä, joka ei aiheuttanut paljoakaan tassunpesua.

Tuike on nyt 90-prosenttisen sisäsiisti, tosi harvoin enää on lätäköitä lattialla, kikkareista puhumattakaan. Nyt se osaa jo mallikkaasti pyytää pääsyä takapihalle, tosin enimmäkseen sillä näyttää olevan sinne ihan muuta kuin pissa-asiaa. Oravien ja lintujen kyttääminen sekä pajuaidan nakertaminen ovat niin mielenkiintoista puuhaa, että välillä pihalle olisi päästävä viiden minuutin välein. Tässä täytyy omistajan sitten käyttää vähän harkintaa, että onko kyseessä oikea hätä vai huvittelukierros vain.

Bellan koirakoulu jatkuu. Alun hienot tulokset ovat ehkä hieman laskeneet, kun neiti on mm. sitä mieltä, että kylmälle maalle istuminen on äärimmäisen vastenmielistä paljaalla takapuolella! Mihinkähän se muuten perustuu, että niin monessa liikkeessä koiran pitäisi istua kiltisti omistajan vasemmalla puolella tai edessä? Bella ainakin vastustaa tällaista sääntöä viimeiseen asti. Sitten kun sen istumaan saa, pylly pysyy maassa max. 2 sekuntia, eli ei puhettakaan siitä, että se odottaisi uutta käskyä saadakseen luvan nousta. Kai mun pitää hommata sille joku superlonialusta, että se tarkenee istua. Nuo ulkoiluhaalaritkin on tylsiä, kun niissä on just siellä takaosassa se aukko, niin ei nekään maassa istujaa lämmitä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania uusia kuvia! Onpa Tuike kyllä suloinen ja Bella näyttää todella kauniilta. :)

Tuiken sisäsiisteys on edistynyt oikein hyvin. Meillä tytsyt kyllä tekevät vielä yhteen paikkaan sisällä, jos ei tosi tiuhaan käytä ulkona. Kahta on ehkä hankalampaa opettaa yhtä aikaa. Onneksi eteenpäin mennään koko ajan.

-Liisa

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia onnitteluista täältä Dixi iskältä :) Mukava kuulla että neiti voi hyvin ja on reipas.
Dixie mornottaa tällä hetkellä vannassa ja odottaa föönausta :)

-Katja & Dixie

Kirsi kirjoitti...

Kaunis pari kyllä on=)....

tahja kirjoitti...

Moikka Kirsi!

Kiva kuulla sinustakin pitkästä aikaa. :)

Kirsi kirjoitti...

mä niin huono ilmottelemaan ittestäin enkä muista ain käyä kattelemassa uutisiakaan=/..
tosi kiva juttu että bellalla kaveri=)..

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kylläpä neiti Tuike näyttää kivalta:) Voi kun olisit tullut vaan jutteleen, olisi ollut kiva tutustua:) Mutta seuraavalla kerralla kyllä tuutte näyttäytymään. Yritin tuossa katsella sivuiltasi miltä näytät, mutta en löytänyt sinua:( Oletko facebookissa? Etsitäänpä toisemme, kun ois kiva jutustella:) T.Sinikka, se Taivaskatseen

tahja kirjoitti...

Mä olen naamani kanssa vähän ujopiimä, ja Facebookin kirjautumistakin olen vielä toistaiseksi vältellyt... saas nähdä kauanko se onnistuu. Aika paljon on tullut painostusta, että pitäis VIHDOINKIN liittyä. :)