tiistai 7. huhtikuuta 2009

Tuhma täti karjui "EI!!!!"


Kauhistuttavan pelottava tapaus sattui eilen iltalenkillä. Nainen sekarotuisen pystykorvan kanssa tuli vastaan. Koirien kohdatessa pystykorva oli tulossa Bellaa tapaamaan (ei muristen tai muutenkaan uhkaavasti), ja tämä ei omistajalle sopinut. Juuri kun he olivat kohdalla, ja koira tuli Bellaa päin, omistaja nykäisi koiran takaisin ja karjaisi kovalla äänellä "EI!!!".

Seuraus: Bella säikähti ja hyppäsi puoli metriä ilmaan ja sivuun aivan paniikissa. Seuraavat parisataa metriä se käveli häntä aivan ala-asennossa luimistellen. Yritin rauhallisella puheella saada sitä rohkaistumaan, ja lopulta se katsoi, että vaara on ohi ja hännän voi taas nostaa reippaasti ylös selän päälle.

Taisi jäädä syvä arpi Bellan herkkääkin herkempään sieluun moisesta karjahduksesta. ;) Mietin vaan, että huomasikohan se vastaan tullut nainen Bellan säikähdystä, ja jos huomasi, niin mitähän mahtoi ajatella. Itse olisin varmaan samassa tilanteessa nolostunut kovasti. Toisaalta myös huvitti koko tapaus. Tässä lähistöllä asuu muuten nainen, joka komentaa neljän koiran laumaansa aina kovalla karjunnalla ja kirosanoilla höystettynä. Tosi ikävää kuunneltavaa, ja häntäkin Bella vaistomaisesti karttaa.

Se hyvä(?) seuraus eilisestä tapahtumasta näyttää olevan, että ainakaan tänään Bella ei halunnut tehdä tuttavuutta yhdenkään vastaan tulevan koiran kanssa... (Todennäköisesti tilanne on kuitenkin vain väliaikainen.)

2 kommenttia:

Mette (Mettuska) kirjoitti...

No voi Bellaa, olipas pelottava täti. En pääsykään eilen, koko päivän olin menossa puol seittemään ja ihan raato sen jälkeen. Ihanaa kun saa muutaman päivän nyt vain olla =D

tahja kirjoitti...

Mette, huomasin, ettei sua näkynyt. ;)