sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Morsian?


Pari päivää sitten lenkillä eräs suomea vahvalla aksentilla puhunut nainen pysäytti meidät ja kysyi, onko Bella "naaras". Kun sitten selvitin, että kyllä on, hän alkoi kertoa, kuinka hänellä on kotona uroschihu, jolle hän etsii "morsianta". Ja pyysipä sitten Bellaa tälle chihulle morsiameksi. On kuulemma tosi vaikeaa löytää morsianta koiralle. Joopa joo...

Sanoin, ettei olla kiinnostuneita teettämään Bellalla pentuja. Nainen oli sitä mieltä, että kyllä yhdet pennut täytyy jokaisen tyttökoiran tehdä.

Höpöhöpö, sanon minä. Bellalla on nyt vihdoin ja viimein juoksu, joten heti ensi viikolla soitan eläinklinikalle, ja sovin sterilisaatioajan kesäkuun ekalle viikolle, kun olen itse lomalla. Ei tosiaan ihan heti tulisi mieleen teettää Bellalla pentuja, varsinkaan erirotuisen koiran kanssa, ja sitten myydä niitä polkuhintaan kenelle sattuu ohikulkijalle.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

on merkillistä. kaikkia sitä tapaakin tuolla lenkillä.. ja kuinka ne kehtaa edes tuollaista ehdotella.

tahja kirjoitti...

No älä muuta viserrä!

Kun olis älynnyt, niin olis ihan pokkana kysynyt, että onko sillä naisella n. 10-vuotiasta tytärtä tai kahta. Että etsin morsianta omille pojilleni näin hyvissä ajoin... :D

Mette (Mettuska) kirjoitti...

No huhhuh... vai ihan parittajaan ootte törmänny =D No joo, ehkä ei nyt ihan joka narttukoiran tartte niitä pentuja saada. On tuo Bella kyllä ihana söpöläinen!

tahja kirjoitti...

Parittaja!!! :D

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Multakin meinas ne messut unohtua, mut sisko onneksi muistutti. Muistathan huomisen ryhmän, ootko tulossa?

tahja kirjoitti...

Mette: Tulossa ollaan... ;)