torstai 1. tammikuuta 2009

Uuden vuoden raportti


Hyvää uutta vuotta 2009!

Hengissä ollaan, jopa Bella. Kokemukset rauhoittavien käytöstä olivat kohtuullisen positiiviset, tosin ensi vuonna niiden antaminen pitää aloittaa joko a) tuntia aikaisemmin tai b) tyhjään tai ainakin tyhjempään mahaan. Eilen annoin ekat tabletit klo 17 heti ruuan perään, ja seuraavat klo 18 ohjeen mukaan, ja tuntui, että vasta puoli kahdeksan maissa ne alkoivat kunnolla vaikuttaa. Ainakin tuo tunti 18-19 oli ihan täyttä läähätystä ja tärinää. Yhden tehostustabletin annoin sitten vielä klo 23 tyhjään mahaan, ja se näytti hyvin tehoavan ja jatkavan lyhytaikaisen lääkkeen vaikutusta vielä sinne puolen yön kunnon rytinään, vaikka ohjeen mukaan olisi silloinkin pitänyt antaa vielä kaksi.

Pelkäsin, että koiralta menee ihan taju noista lääkkeistä, mutta ei niin onneksi käynyt. Aluksi tosiaan tuntui, etteivät tehoa ollenkaan, mutta sitten kun vaikutus alkoi, Bella muuttui rentoutuneeksi ja vähän uneliaaksi. Mutta ei kuitenkaan niin rennoksi, että olisi esim. jäänyt paikoilleen makaamaan, kun minä vaihdoin huonetta. Kyllä mamin perässä piti silti tulla. Portaiden kulkeminen näytti vähän epävarmalta, joten ne sitten varmuuden vuoksi kannoin Bellan ylös. Lähinnä pelkäsin, että lyö polvensa portaisiin ylöspäin mennessään, kun ei voima riitä ponnistukseen.

Lenkitykset hoidin niin, että illalla puoli kuuden maissa käytiin ihan pienellä pissalenkillä, ja sitten aamuyöstä klo viisi. Sen jälkeen nukuttiin onnellisesti kymmeneen ja päästiin vähän ennen yhtätoista liikenteeseen kirpeään pakkassäähän ja auringonpaisteeseen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

heippa! Lueskelen täällä välillä teidän touhuja. Meillä asustaa bichon neiti 8kk:den ikäinen Miisa. Nyt on pakko heittää kysymystä... Miten saat pidettyä Bellan turkin ilman takkuja? Vai onko tämä ikä se takkuuntuvin vaihe?
terkuin, Mami ja Miisa (meidän juttuja voi lukea mtv3 helmen blogista Mami hoitaa)

tahja kirjoitti...

Hei vaan Mami ja Miisa!

Oli niin hyvä kysymys, että laitan siitä ihan oman postauksen tälle päivälle! :)