maanantai 22. joulukuuta 2008

Bellan uusi villis


Joulukuu on jo pitkällä, enkä ole saanut aikaiseksi yhden yhtä blogimerkintää. On siis jo aikakin.

Väsäsin tuossa Bellalle taas uuden villapaidan. Neitihän siis tarvitsee ehdottomasti villapaidan joka väriä. Tämä on tehty Austermann Step Duett -langasta, jossa on mukana aloe veraa ja jojobaöljyä... Saas nähdä, onko niillä terveyttä edistävä vaikutus koiran suhteen. ;) Lanka on tyyristä, yli 10 e / 100 g, mutta on kyllä mukava tehdä kirjoneuletta vaihtamatta lankaa, eli nuo kuviot tulevat neuleeseen ihan itsestään langan värin vaihtumisen mukana.

Nämä kuviolangathan on yleisesti tarkoitettu sukkalangoiksi, joten kuviot menevät usein liian kapeiksi, kun niistä tekee jotain suurempaa. Tässä Austermannin langassa oli kuitenkin muutama vaihtoehto, joissa sukkien raidat olivat aika leveitä, joten tuollaisen pikkukoiran paitaan niistä tuli oikein sopivat.

Bellan ilme kuvassa on ehkä hieman kärsivä, ja syystäkin. Meillä on lämpöremontin takia sisälämpotila +26 astetta, ja toinen joutuu poseeraamaan villapaidassa! Eläinsuojelijoille tiedoksi: villapaita poistettiin koiran päältä heti kuvaussession jälkeen.

Ei kommentteja: