sunnuntai 17. elokuuta 2008

Pieni valkoinen leijona

Eräs söpöimmistä asennoista, joihin Bella itsensä vääntää, on tämä selällään kellimisasento. Koira näyttää ihan pikkuleijonalta, kun kaikki naaman ja pään karvat leviävät naaman ympärille isoksi harjaksi.
.
Tämä asento on vaan vähän hankala kuvata, koska se vaatii taiteilua kameran kanssa koiran päällä. Ja kun menen tallustelemaan Bellan päälle (siis tallaamatta sitä kuitenkaan!), Bella luulee heti, että kyseessä on joku hauska leikki ja yrittää kierähtää jaloilleen.
.
Tästä kuvakulmasta muuten huomaa, että Bellalla ei ole käytännössä lainkaan punaisia värjäytymiä leukakarvoissa. Se näyttää olevan hyvin yleistä cotoneilla (ja muillakin bichon-tyyppisillä koirilla). Jotkut sanovat, että värjäytymiä tulee ruuasta, jotkut väittävät, että ne johtuvat koiran kuolasta (vaikka eivät cotonit kyllä kuolaa?!?). Meillä ruokana on Royal Canin Poodle, eli villakoiralle tarkoitettu roturuoka, joka tarjoillaan kuivana ja johon sekoitetaan vähän raejuustoa ja vähän tuoretta koiranruokaa purkista (tyyliin Cesar tai Lidlin Optidog). Värjäytymiä ei ole tullut, ei leukaan eikä silmien alle.

Ei kommentteja: