perjantai 15. elokuuta 2008

Bellan glitterpaita


Kuvassa Bella poseeraa upouusi Cocos-langasta neulottu glitterpaita päällään. Myönnettäköön, että tämä neule on aivan silkkaa turhuutta ja hörhötystä, mutta aika ihana silti. Tuossa Cocos-langassahan on siis sellainen kulta-hopea-säie mukana, joten pientä säihkettä neulepinnassa on (ei taida oikein kuvassa erottua). Tuo lanka tuli ostettua, kun se oli tarjouksessa, ja pikkusisko yllytti neulomaan siitä Bellalle vaatteen.
.
Koirien pukeminen on just nyt tosi trendikästä, mutta periaatteessa cotonin pukemisessa on myös hyötynäkökohta. Talvella villainen vaate lämmittää koiraa, jolla on lämpimän näköinen turkki, mutta joka on oikeasti aika viluinen. Turkissa ei nimittäin ole mitään aluskarvaa ja varsinkin tuuli puhaltaa turkin läpi tuosta vaan. Samoin tuollaisella villapaidalla on kurankerääjäfunktio; märällä kelillä juuri etujalat ja mahanalus kuraantuvat pahiten ja pukemalla villis päälle iso osa kurasta päätyy siihen. Kuvassa oleva villis ei ole talvikäyttöön, koska se on puuvillasekoite, mutta kevät-kesä-syksyaikaan sitä voi käyttää kurankerääjänä tai sitten ihan vaan näyttäytymistarkoituksessa. ;)
.
Ei muuten ole ihan helppoa tehdä koiran vartalolle istuvaa neuletta. Monen kokeilun jälkeen olen nyt muutaman onnistuneen saanut väsättyä. Kolme ensimmäistä joutaisi purkuun, mutta en taida viitsiä tehdä edes sitä. Roskiin vaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voiko hienompaa villistä koiruli omistaakkaan?!? Tosi bähee ja sopii kokonais lookkiin tosi hyvin. :)

tahja kirjoitti...

Niin, onhan se hyvä, että edes joku meidän perheestä on trendikäs! :)