tiistai 24. helmikuuta 2009

Ompeluvirhe - eiku...















Tilasin me&i-vaatekutsuilta itselleni ihanan retropuseron (medaljonki nimeltään). Kun paita tuli, helma oli tuollainen, kun kuvassa näkyy. Kangas on vain saksilla leikattu ja n. sentin päässä on koristeommel.

Olin ihan varma, että kyseessä on virhe, helman rispaantuva osa on unohdettu kääntää nurjalle puolelle ja ommella kiinni sinne. Tein valituksen kuluttajapalveluun, josta vastattiin, että sen kuuluukin olla tuollainen. Siis häh? Jätetään tuollainen rullalle kiertyvä huolittelematon helma näkyviin. Merkillistä?!?

Kuluttajapalvelun mukaan voin toki palauttaa tuotteen, jos en ole siihen tyytyväinen, mutta hyvistystä tuosta ei tietenkään saa, koska tuote ei ole virheellinen. Mietiskelin asiaa pitkään, mutta koska paita miellyttää minua kovin retroudessaan, päätin pitää sen ja ommella helman mieleiselläni tavalla IHAN ITSE!

4 kommenttia:

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Tällaista reunaa on liikkeellä =) Onhan se vähän ihme juttu, kaikenlaista muotia. Paidan kuosi on kyllä kiva!

tahja kirjoitti...

Vitsi että mä tunnen itseni jotenkin vanhaksi, kun en ollenkaan ymmärrä tätä... Jotenkin ymmärtäisin, jos tuo kiertyminen päättyisi tuohon "koristeompeleeseen", mutta ei se sitä pysäytä.

Toistaiseksi en ole kyllä saanut aikaiseksi kaivettua konetta esille. Mutta eipä ole vielä ihan tuon paidan aikakaan 3/4-pituiset hihat on mulle liian kylmät tähän aikaan vuodesta.

Riikkis kirjoitti...

On makee retro, on. Kai me vaan ollaan liika vanhoja kun me ei tajuta että vaatteet voi myydä tollei "viallisina" ihan tarkoituksella?

tahja kirjoitti...

Ihana, että löytyi toinenkin kalkkis. Riikkis pelastit päiväni. :)